Så jävla sant!


Bara gör att uppdatera lite

Sitter i skolan och har matte lektion, slutar 13.10! Äntligen fredag! Imorgon får vi gäster, min moster, kusinerna, Tommy och min tränare Ulrika. Förhoppningsvis kommer även Linnea och vi ska baka lussebullar, haha :)
På söndag blir det Stockholms horse show med Linnea, är så sjukt jävla taggad! :D


Vaknade till det här, vet inte om jag är glad eller deprimerad..


Min fobi

Tog nyss min tredje spruta mot livmoderhalscancer. Visste ni att jag har fobi för sprutor? Jag blir livrädd och får panik så fort jag ska ta en. Det är faktiskt det enda i världen jag verkligen verkligen är rädd för. Att en sån liten sak.. kan få mig att få sådan panik och ångest. Det brukar alltid sluta med att tre pers får hålla i mig och en försöker prata med mig medans någon tar sprutan.
Idag satt jag och kolla på sprutan i en timma innan jag hade mod nog för att ta den, var tvungen att ligga ner och kolla bort för att min mamma skulle klara av att ta den (brukar ju få panik och springa därifrån). Klarade av det tack vare Braven, tänkte på våra fina minnen tillsammans och då lyckades jag klara av det. 
 
Ni kanske tycker det här låter patetiskt men alla har vi väl något som vi har fobi för, right? men jag är iaf långt ifrån perfekt och har många brister och svagheter. 
 
Klarar inget utan dig Brave Heart

Bågskytte träning

Är på väg hem från bågskytte träning med syrran och pappa. Det gick väl helt okej, jag var dock slarvig och okoncentrerad. Föredrar helst att skjuta hemma.. Ensam, med egen båge och med musik i öronen, då kan jag koncentrera mig. Men ska jag blir bättre måste jag träna!


Learn, Excel, Succeed


ny serie

Fy fan vad skönt att ha nästan allt skolarbete klart, iaf för några dagar. Så nu ska jag passa på att bara ta det lugnt, kolla på lite serier och vara i stallet. Har förresten fått ännu en ny favoritserie.. hehe. Den heter "Teen Wolf", älskar serier som är typ lite fantasy! Riktigt bra är den, har redan kollat på 6avsnitt och jag börja idag.. lite beroende är jag nog. 
 
Imorgon bitti ska jag upp tidigt eftersom jag och familjen ska åka och kolla när syrrans pojkvän tävlar i tiquando. Tagga tidig morgon då!
 

stressigt

Usch.. skolan är så jäkla stressig just nu, ligger efter i allt så det gör inte saken bättre heller. Idag har jag haft över 4timmar matte och sista lektionen var 1,5timma Franska. HATAR onsdagar, dock bukar jag ha biologi men läraren var bortrest så min mattelärare tog över den och gjorde den till en extra matte lektion. Samma sak gäller imorgon... +att jag går på "Extra matte", så då blir det 3timmars Matte imorgon! :/
 
Har matteprov på fredag som jag pluggar för fullt till, har knappt haft tid att vara i stallet. Sen övar jag på min debatt som jag har på tisdag och på SO provet jag har nästa vecka (skulle gjort det förra veckan, men var sjuk).
 
En positiv sak är att det är snart helg! Då ska jag bara ta det lugnt, sova och vara i stallet. Låter som en perfekt helg! :)
 

film från träningen

 

Birgitta träningen

Birgitta träningen igår gick super! Ibörjan var han lite ouppmärksam och lyssnade inte. Jag fick börja med något som Birgitta kallar"speedcontrol", vilket betyder att man ökar och minskar tempot under vissa skolor t.ex. öppna.  Gjorde öppna i trav längst ena långsidan och gjorde en 10-meters volt på mitten, därefter gick jag in på medellinjen och gjorde öppna - förvänd sluta - öppna - halt. Allt det gjorde jag medans jag öka och minska tempot. Han var lite irriterad i början eftersom han inte gillar när jag kräver för mkt av honom eller säger åt honom, men efter en stund fattade han grejen och var väldigt uppmärksam och framåt. 
Sen gjorde vi så att jag fick galoppera i öppna och lägga in 3 volter längst långsidan. Hans galopp blev extremt luftig och härlig under den övningen! Efter det gjorde fick jag göra serpentiner och ett enkelt byte i varje båge.
 
Det var i stort sätt det vi gjorde under träningen. Birgitta sa att Braven har blivit mycket mera stadigare, starkare och snyggare i kroppen sen senast (vilket var typ i Augusti), vilket var väldigt roligt att höra! :D Är själv väldigt nöjd över träningen, det var en av de bästa passen vi gjort tillsammans. 
 

Måndag, fy fan.

HAHAHA dör lite. Man måste bara älska den filmen!

justgirlythings
"I have died everyday waiting for you"


Ny serie i min samling

Nu när jag är sjuk har jag passat på att börja kolla på en ny serie som jag har blivit helt beroende av.. Den heter "The nine lifes of Chloe King". Den är så sjukt bra, det är en tjejserie så jag slår vad om att de flesta tjejer kommer gilla den. Kan verkligen rekommendera den! :D
 

min favoritlåt och min favorithäst

 

Vad ska jag göra? Jag orkar seriöst inte mer.


<3

 

RSS 2.0