Mina hjärtan
hej

Hej, det var länge sedan. Ni undrar säkert vad jag har hållt hus under den senaste tiden? Jo det ska jag förklara för er. Tävlingarna med hästarna har gått upp och ner (mest ner) den senaste tiden och därför har jag känt för att blogga negativa resultat, som gör det jobbigare än vad hela situationen verkligen är. Jag vet att ni stöttar mig i vått och torrt, men ibland kommer jag till en gräns där jag inte klarar mer motgångar och vill ge upp med allting. Så har det känts på senaste tiden. Har jag en hög mental styrka men motgång efter motgång gör det svårt. Pga detta så tappade jag suget på att blogga och ville inte skriva mer. Jag har inte heller mått bra då min mage har mått dåligt igen (som ni flesta vet om efter jag legat på sjukhus och så) till och från. Till exempel just nu  har jag +39graders feber, magvärk och huvudvärk. Kan inte stå upp en längre tid och har gått ner 5kg på några dagar.. Så ni förstår nog hur jag mår. 
 
Eftersom dressyren har blivit så "seriös" för mig så blir jag så besviken när det går dåligt, det ska ju egentligen vara väldigt roligt att tävla men så har jag inte känt på senaste tiden. Därför har Braven och jag åkt iväg på en Pay & Jump och hoppa två klasser felfritt och ridit ut mycket på roliga och mysiga uteritter. Jag vill bara hitta glädjen i ridningen igen, vilket jag känner att jag har gjort nu. Så vi är beredda att gå ut på tävlingsbanan igen, så fort jag lyckas bli frisk igen. 
 
Tack för ert tålamod, ni som är kvar här och läser är riktigt trogna och önskar att jag kände er alla personligen så jag kan tacka er för ert stöd. Ni och den här bloggen betyder mycket för mig. ♥  Så fort jag har tillfrisknat ordentligt kan jag börja blogga igen och ta ikapp det jag har missat att berätta. 
 
 
Våga försöka
Våga misslyckas
Våga försöka igen

RSS 2.0