på bättringsvägen

Hej mina fina bloggläsare! Jag kan glatt meddela er att jag är på bättringsvägen och har gått min första hela vecka i skolan den här terminen *stolt*. Ligger efter i många ämnen men inget underkänt. Har börjat komma igång med ridningen igen och Braven är finare än någonsin! Han har fått nallebjörns päls, så nästa veckan åker klippmaskinen fram. 
 
Imorgon tänkte jag, pappa och mamma gå på Stockholms Horse Show på friends arena. Vi har dock inte betällt biljetter (något fel på ticnet) så vi tänkte chansa och åka dit imorgon för att få biljetter direkt till KÜRen på eftermiddagen. Om vi inte kommer in så hoppas jag kan ta mig in på mässan iaf så jag kan shoppa lite.
 
Har lite saker att berätta för er, både sorliga och roliga nyheter. Men dem får ni veta med tiden. Planer inför framtiden har bestämts och beslut är tagna. 
 
Hörs snart igen, kram ♥
 
 

hej

Hej bloggen! 
 
Jag är på bättringsvägen men är inte bra än. Jag kan inte stå/gå under längre tider eller sträcka på mig, men kramperna kommer allt mer sällan och jag är piggare. Jag har till och med lyckats äta en tredjedel av en vanlig måltid.
 
Provade att rida igår, började med att jag skritta Braven på ridbanan för att se hur länge jag orkade. Jag försökte trava en gång, men efter bara några steg blev jag tvungen att bryta av (det blev alldeles för skumpigt för min mage). Sen blev jag sugen på att galoppera, så jag fatta galopp. Det gjorde ont men det var genomlidligt. Braven gjorde luftsprång och bockade. Jag bara log och skrattade, trots smärtan. Pappa trodde jag grät men insåg senare att jag skrattade, haha! Det var det roligaste jag gjort på dagar. Har verkligen saknat Braven och känslan att rida.
 
Eftersom jag inte kommer ta mig till skolan på ett tag så har jag massor av tid att göra allt möjligt som inte är fysiskt ansträngande. Så har ni några frågor eller tips på inlägg ni vill att jag ska göra så är det bara att kommentera! :)
 
 

Längtar efter Braven

Som ni kanske förstod så åkte jag aldrig till London idag. Hade ont i magen hela natten och fick ta massa smärtstillande. Hela dagen har varit ungefär likadan, vilket är sjukt jobbigt. Har lyckats få i mig två pepparkakor och mango. Alltid något.
 
Har inte varit i stallet på hela veckan, så längtar verkligen efter Braven. Vill pussa och krama på honom. Om jag orkar så åker jag med pappa till stallet en stund. Kommer bara kunna sitta på en pall och gosa med Braven, men det är bättre än inget. 
 
 

sjukhus igen

Som ni kanske såg på bilden jag la upp igår så var jag på sjukhus. Fick kramper i magen redan på morgonen, satt och grät hela första lektionen. Då gick jag till skolsyster, där jag genast blev värre. Kramperna blev längre och kraftigare, jag grät hysteriskt. Till slut fick de ringa ambulans och köra mig till St Görans. Där blev jag genast inlagd och fick smärtstillande. De tog massor av prover och gjorde en undersökning. Jag låg kvar där under natten och på morgonen fick jag konstaterat att det jag hade för ett år sedan när jag var inlagd inte har gått bort. Det har inte blivit bättre alls. De ville göra en hemsk undersökning på mig, men jag har redan gjort den en gång och tänker ALDRIG göra om den. Så jag sa strängt nej och sen fick jag åka hem, trots att jag inte mår bra och inte kan äta. Det är mycket skönare att vara hemma än på sjukhus, trots att vi inte har så starka smärtstillande här hemma. 
 
Jag mår fortfarande fruktansvärt dåligt och skriker/gråter när jag rör mig. Imorgon var det planerat att jag skulle åka till London med Mira och Joanna. Det verkar inte bli av.. men jag har fortfarande tid att ändra mig. Dock är jag nog dum i huvudet om jag åker. 
 
London skyline.
 
 

FML
RSS 2.0