Hoppträning

I tisdags så hopptränade jag och Braven för en tjej som heter Helena Persson. Hon håller träningar på Sundby på tisdag kvällar och lördag förmiddagar. Hon har även hästar i samma stall som jag står i.
 
Träningen gick super bra! Det var verkligen roligt att hoppa igen, Braven gjorde en hel del glädjeskutt. Vi började med bomövningar och sedan gick vi över till lite hoppning på små hinder och därefter en hel bana. Braven var sååå duktig, han flyger över varje hinder hur högt det än är +tar i lite extra så man flyger en halvmeter till över hindret. Jag tror att det aldrig har varit så roligt att hoppa för mig som det var det här gången. Kanske är det dags för dressyrekipaget att börja med hoppning istället? Njaa.. inte riktigt kanske men jag vill gärna vara med på fler träningar och starta några hopptävlingar på lätt nivå. 
 
Helena kallar Braven för "drömponnyn", vilket jag helt klart kan hålla med om. Han är skit snygg att kolla på, han är kaxig, har en fin personlighet och har dubbeltalang. Ibland glömmer jag bort att jag faktiskt äger världens finaste ponny. 
 
Ni kommer få video från träningen inom kort!

Min nya hårfärg

I förrigår var jag hos frisören för att klippa och färga mitt hår. Jag fick sitta där i 3,5tim och hon som färga hade missförstått totalt hur jag ville ha det (skulle ha ombre).. så var verkligen inte nöjd när jag gick därifrån. Min lugg var typ platinablond och resten var likadan som min gamla hårfärg. Mitt hår såg ut som en tiger haha. Så jag gick tillbaka dit dagen efter och fick en tid direkt, så en ny och ung frisör fixade till det precis som jag ville ha det! Jag har ombre nu med brun botten och ljusa toppar. Man skulle kunna säga att jag har mörkblont/ljusbrunt hår nu.
Kvällsträning 🙌
För en gångs skull

Jag är besviken på mig själv att jag valde att gå linjen Natur på gymnasiet. Allt hade varit mycket enklare om jag hade valt ekonomi eller samhäll. Men men.. nu sitter jag här iaf och kämpar med fysiken. Jag måste bara hålla ut i ungefär 4månader till, sen tar jag studenten! 
 
Braven trivs jätte bra i det nya stallet. Han är så lugn och väldigt trevlig att rida. Jag trivs sjukt bra jag med! Alla är så snälla och hjälpsamma, det är en härlig stämning hela tiden. Får så många fina kommentarer om min fina ponny också, vilket alltid är roligt att höra. 
 
Nu ska jag återgå till mitt studerande. 
 
 

känner ni igen er tjejer?

 

nytt stall

Har lite nyheter att berätta för er! Idag flyttade jag och Braven till ett nytt stall som ligger ungefär 6-7min borta med bil hemifrån mig. Efter alla år utan ridhus och kyla så har pappa unnat mig den lyxen att stå på en superfin anläggning som heter Sundby gård. De har ridhus, uteridbana, skrittmaskin, fina hagar, fina ridvägar och jag behöver aldrig mer ta ett stallpass. Detta kommer underlätta mitt liv så himla mycket! Gården är belägen på ett riktigt fint område precis vid vattnet. Så Braven har sjöutsikt från sitt fönster i boxen. På bild nr 1 & 2 här nere ↓ ser ni stallet vi står i. Jag har väldigt många kompisar som står här i min egen ålder så det kommer bli riktigt roligt. 
 
Det kändes som jag behövde den här flytten för att få tillbaka motivationen och känna att det här med ridning är jäkligt roligt. Har spenderat hur många timmar som helst i stallet idag. Jag har packat upp alla grejer, pysslat med Braven, socialiserat med personer i mitt nya stall, ridit Braven i ridhuset (med en snygg outfit som jag glömde fota) och mycket annat. Jag är gladare idag än vad jag varit på läääääänge! Nu vill jag bara tillbaka till stallet igen. 
 
 
jävla sjukdom försvinn

 
 

 
 


 

RSS 2.0