Lundblad tar över Sundby Gård

Jag har glömt att berätta för er att familjen Lundblad tar över Sundby Gård idag. Jag är anställd som stallpersonal och kommer jobba där från och med nu. Mina dagar spenderas ändå alltid i stallet så det självklara valet var att börja jobba där. Idag är min första arbetsdag och jag har kvällsfodring mellan kl 19.30-21. På söndag arbetar jag från 7.00 till 16.30 så det blir en lång dag. 

Igår var vi med Sparkling till Brunmåla för en check av honom samt vaccination. Inget fel var det på honom men jag har känt att han är lite segare i bakbenen än vanligt, så han ska joggas i två veckor innan vi börjar träna ordentligt igen. Hans tänder var lite vassa längst bak men det såg fint ut vid bettet och mungiporna, vilket är skönt att höra för då vet jag att han har rätt bett och jag har bra hand när jag rider. 
 
Imorse var jag själv hos Naprapaten och fick göra en hel del justeringar i kroppen. Det var spändhet, knutar och snehet överallt. Det är kanske inte så konstigt med tanke på alla hästrelaterade olyckor jag varit med om och spänningarna jag får från ridningen. Nu är jag mörbultad och utslagen. Det känns som jag är några centimeter längre och har bättre hållning. 

 

Kommentarer
Postat av: Fanny

Varför får du spänningar ifrån ridningen? Det låter inte bra för varken dig eller hästen :-/

2016-07-01 @ 21:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0